Healthymama

Voeding is de basis voor
een gezonde PowerMama

Energie

Wanneer je lekker fit en met energie je zwangerschap wilt doorlopen. 

01

Sporten

Tijdens je zwangerschap en na de bevalling weer verantwoord wilt gaan sporten. 

01

Plezier

Je vindt het fijn om met mede-mama's ervaringen te delen en plezier te hebben.

01

Hormonen

Het leuk vindt om ook meer te leren over je lichaam door middel van een stukje theorie over
bijvoorbeeld onze hormonen

01

Ook voor thuis

Nieuwe oefeningen wilt leren die ook thuis ingezet kunnen worden

01

Klachten vrij!

Klachten zoals bekkenpijn, urineverlies of drukkend gevoel worden besproken en zo nodig in
combinatie met de bekkenfysio behandeld

01

Doe je mee?

Binnenkort komt er naast het PowerMama programma, welke gericht is op het verantwoord sporten tijdens en na de zwangerschap, maar liefst online programma’s genaamd HealthyMama – zwanger en HealthyMama – Hersteld!

Beide programma’s zijn gericht op voeding. Uiteindelijk is voeding de basis, zowel voor jou als moeder, maar ook voor het groeiende kindje in je buik. Maar ook als je daarna weer wilt herstellen.

Tijdens de zwangerschap worden de voedingsstoffen die vrouwen tot ons nemen letterlijk gebruikt om een kindje te bouwen in onze buik. Voedingsstoffen die jij tekort komt tijdens de zwangerschap worden letterlijk onttrokken aan de eigen voorraden, waardoor bijvoorbeeld zwangerschapsdementie (omega 3-vetzuren tekort) of kuitkrampen (magnesium tekort).

Want op dat moment is de toevoer van bouwstoffen naar het kindje belangrijker dan je eigenlijk vraag. Vraag
en aanbod spelen dus ook hier een belangrijke rol. Eten voor twee wordt vaak afgeraden, maar dan hebben we het vaak over de lekkernijen. Eet jezelf gezond – eet voor twee. Want juist die bouwstoffen zijn zo belangrijk!

Door jezelf voldoende bouwstoffen te geven tijdens de zwangerschap zullen er minder klachten ontstaan en zal het herstel na de bevalling beter verlopen.

Start daarom met het programma 

HealthyMama – Zwanger, voor jezelf en je kindje tijdens de zwangerschap, maar ook voor herstel daarna!

HealthyMama – Hersteld, is uiteraard ook gericht op voeding, maar richt zich daadwerkelijk op het herstel naderhand. Dus op de tekorten die er zijn opgebouwd, langdurige vermoeidheid, bekkenklachten en hormoonbalans. Alles om er weer voor te zorgen dat jij weer dezelfde vrouw
werd als voor de zwangerschap. Gun jezelf wel de tijd om te herstellen, want je lichaam heeft net een topprestaties geleverd!

Door jouw lichaam te voorzien van de juiste bouwstoffen en rust, wordt jij een betere versie van jezelf, want tenslotte ben je nu ook nog moeder!

 

Gratis proefles

Start nu!